Category: VAN DE TAP

Van het fruit uit de tuin maken we limonades, welke we aanlengen met gefilterd water van de tap. De limonades wisselen met het seizoen mee. In het voorjaar hebben we bijvoorbeeld limonade van rabarber, of van Lambada aardbeien, soms verse citroen-munt limonade, in de zomer zwarte bessen limonade en in de herfst limonade van bijvoorbeeld kweepeer uit de tuin!

Vers sap of een smoothie met ingrediënten van het seizoen kunnen we ook aanbieden! Denk aan vers appelsap met gember, sinaasappelsap met biet en gember of bijvoorbeeld aardbei, appel, limoen en munt!

We werken nauw samen met een micro brewery. We nemen heerlijk vers top-fermented bier af, en er wordt zelfs bier op verzoek gebrouwen! Op het moment dat het bier klaar is, gaat het bij ons direct op de tap. We werken met bijzondere craft bieren zoals American Pale Ale, I.P.A. & coffee stout.
BAZEN BIER BROUWERIJ

Ijskoude koffie van de TAP!
Nitro cold brew coffee is koud geëxtraheerde koffie, getapt met stikstofgas. Hierdoor krijg je een superfris en zoet zomers koud drankje.

We hebben voor de nitro cold brew coffee een speciaal licht brandprofiel waardoor onze nitro zo te gek wordt. Bereid je voor op fruitig, fris en supersweet!

© COPYRIGHT Bitter & Real since 2014