Project Overview

Wheelbarrow Bar

De Wheelbarrow coffee bar!

Deze gereedschapskruiwagen is omgetoverd tot een third wave coffee bar op wielen! De bar is modulair opgebouwd en kan hierdoor aangepast worden aan vrijwel elke situatie. Zo kunnen we op bijna alle plekken zorgen voor de lekkerste bakkies koffie.
De wheelbarrow coffee bar is uitgerust met de beste koffie apparatuur: een Kees van der Westen Spirit espressomachine, een Victoria Arduino molen, een Moccamaster en waterfilter gadgets. Met onze zelf gebrande bonen zetten we hiermee kick-ass espresso’s, cappuccino’s, cortado’s etc. etc. en high-quality filterkoffie. Bij de wheelbarrow bar zijn natuurlijk ook onze homemade sweets te bestellen zoals: double chocolate & pistache brownie, worteltaart, chocolade & rozemarijn koekjes etc.
We gebruiken zoveel mogelijk biologische en lokale producten. Veel ingrediënten komen uit de tuin van Landgoed Dordwijk. We gebruiken bijvoorbeeld verse munt voor de thee, eieren van onze kippen, wortelen voor de worteltaart etc.

De kruiwagen bar is ook uit te breiden met een tapkar. Wanneer je niet alleen zin hebt in koffie maar ook in een lekker biertje, kan er craft beer getapt worden van onze favoriete brouwerijen.