Festivals & Events

Coffee Truck

Onze coffee truck was ooit een oude, benzine slurpende Citroën HY. Nu is het een volledig elektrische oldtimer met zonnepanelen op het dak. De truck rijdt op een 300kg accupakket. Deze accu wordt ook gebruikt als powerbank voor de espressobar.

De truck is uitgerust met een Kees van der Westen-espressomachine voor de meest waanzinnige espresso-based koffies en met een 3Temp batch brew machine voor funky filterkoffies. De bonen die we gebruiken branden we in onze eigen branderij.

Naast high quality koffie kunnen we zorgen voor homemade sweet treats. In de truck zit een oventje waarin we onder andere de chocolade & rozemarijn koekjes, brownies en croissants vers bakken. De ingrediënten die we gebruiken zijn overwegend biologisch en zo lokaal mogelijk. We werken met spullen uit de moestuin van Landgoed Dordwijk. WE LOVE LOCAL!

De Coffee Truck is beschikbaar van mei tot oktober.

Wheelbarrow bar

Deze gereedschapskruiwagen is omgetoverd tot een third wave coffee bar op wielen! De bar is modulair opgebouwd en kan hierdoor worden aangepast aan vrijwel elke situatie. Zo kunnen we op bijna alle plekken zorgen voor de lekkerste bakkies koffie.

De wheelbarrow coffee bar is uitgerust met de beste koffieapparatuur. Hiermee zetten we, met onze zelf gebrande bonen, kickass espresso-based koffies en high quality filterkoffie.

Daarnaast zijn onze homemade sweets ook bij de wheelbarrow bar te bestellen. We gebruiken zoveel mogelijk biologische en lokale producten. Veel ingrediënten komen uit de tuin van Landgoed Dordwijk, zoals verse munt voor de thee en fruit of kruiden voor onze sweets.

De kruiwagen bar is uit te breiden met een tapkar, waarmee we kunnen voorzien in craft beer van onze favoriete brouwerijen, nitro cold brew of ijsthee van de tap!

 

 

Espresso coffee
KOFFIE / HOT DRINKS
SWEET TREATS
ZOET & ETEN
Nitro Cold Brew
KOFFIE / VAN DE TAP
BREAKFAST
ZOET & ETEN / UIT DE TUIN
WEDDING CAKE
ZOET & ETEN
THEE – CHAI – CHOCO
HOT DRINKS / UIT DE TUIN
Slow Coffee
KOFFIE / HOT DRINKS
craft beer
VAN DE TAP
LEMONADES & JUICE
VAN DE TAP / UIT DE TUIN
© COPYRIGHT Bitter & Real since 2014