Coffee catering

Coffee Truck

Onze coffee truck was ooit een oude, benzine slurpende Citroën HY. Nu is het een volledig elektrische Oldtimer met zonnepanelen op het dak. De truck rijdt op een 300kg accupakket en deze accu wordt ook gebruikt als power bank voor de espressobar.
De truck is uitgerust met een Kees van der Westen espressomachine voor de meest waanzinnige cappuccino’s, long blacks, espresso’s etc. etc. en met de 3Temp batch brew machine kunnen funky filter koffies gezet worden. De bonen die we hiervoor gebruiken worden gebrand in onze eigen branderij.

Naast high – quality koffie kunnen we zorgen voor home made sweet treats. In de truck zit een oventje waarin de chocolade & rozemarijn koekjes, brownies, croissants etc.vers gebakken worden. De ingrediënten die we gebruiken zijn overwegend biologisch en zo lokaal mogelijk. We werken met spullen uit de moestuin van Landgoed Dordwijk. Denk hierbij aan: verse munt voor de thee, eieren van onze kippen en bessen voor op de galettes en wortelen voor de worteltaart. WE LOVE LOCAL!

Wheelbarrow bar

Deze gereedschapskruiwagen is omgetoverd tot een third wave coffee bar op wielen! De bar is modulair opgebouwd en kan hierdoor aangepast worden aan vrijwel elke situatie. Zo kunnen we op bijna alle plekken zorgen voor de lekkerste bakkies koffie.
De wheelbarrow coffee bar is uitgerust met de beste koffie apparatuur: een Kees van der Westen Spirit espressomachine, een Victoria Arduino molen, een Moccamaster en waterfilter gadgets. Met onze zelf gebrande bonen zetten we hiermee kick-ass espresso’s, cappuccino’s, cortado’s etc. etc. en high-quality filterkoffie. Bij de wheelbarrow bar zijn natuurlijk ook onze homemade sweets te bestellen zoals: double chocolate & pistache brownie, worteltaart, chocolade & rozemarijn koekjes etc.
We gebruiken zoveel mogelijk biologische en lokale producten. Veel ingrediënten komen uit de tuin van Landgoed Dordwijk. We gebruiken bijvoorbeeld verse munt voor de thee, eieren van onze kippen, wortelen voor de worteltaart etc.

De kruiwagen bar is ook uit te breiden met een tapkar. Wanneer je niet alleen zin hebt in koffie maar ook in een lekker biertje, kan er craft beer getapt worden van onze favoriete brouwerijen.

Event Catering

Op aanvraag doen we ook event catering op maat. Met koffiebar units, Kees van der Westen espressomachines, hightech koffie gadgets en zelf gebrande bonen kunnen we op grote schaal hoge kwaliteit koffies verzorgen.

Op The Next Web Conference hadden we met onze espresso en filterkoffie barren een capaciteit van 1200 koffies per uur! Naast een hoge koffie capaciteit kunnen we ook zorgen voor ontzettend veel homemade koekjes en verse croissants.

 

Espresso coffee
KOFFIE / HOT DRINKS
SWEET TREATS
ZOET & ETEN
Nitro Cold Brew
KOFFIE / VAN DE TAP
BREAKFAST
ZOET & ETEN / UIT DE TUIN
WEDDING CAKE
ZOET & ETEN
THEE – CHAI – CHOCO
HOT DRINKS / UIT DE TUIN
Slow Coffee
KOFFIE / HOT DRINKS
craft beer
VAN DE TAP
LEMONADES & JUICE
VAN DE TAP / UIT DE TUIN
© COPYRIGHT Bitter & Real since 2014

10% korting op je eerste bestelling

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting op je koffie bestelling.