brew school

Word koffienerd met onze Bitter & Real koffie-encyclopedie

 

In onze brew school vind je alles wat je maar wil weten over koffie. Hieronder hebben wij alle factoren die de smaak van je favoriete zwarte drankje beïnvloeden op een rijtje gezet. En we leggen uit hoe ze dat doen.

Als alle factoren in balans zijn noemen we dat de sweet spot: de perfecte balans tussen de zuren en de bitters. Onderstaande theorie kan je op weg helpen de sweet spot van jouw bakkie te vinden. Wil je iets minder theorie en zoek je een recept voor jouw zetmethode? Die vind je hier.

 

Specialty koffie
Brew School
Extractie
Brew School
Verwerking
Coffee Beans / Brew School
Koffiemolens
Brew School / Coffee Beans
Coffea Arabica
Brew School / Coffee Beans
Proces van branden
Brew School / Coffee Beans
Brew Temperatuur
Brew School / Water
Water Kwaliteit
Brew School / Water
Maalgraad
Brew School / Coffee Beans
Melk
Brew School




© COPYRIGHT Bitter & Real since 2014

10% korting op je eerste bestelling

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en krijg 10% korting op je koffie bestelling.